Groepsbezoek

GROEPEN EN RONDLEIDINGEN
Groepen kunnen gebruikmaken van de groepsentree aan de achterzijde van het museum aan de Nieuwe Keizersgracht 1. Onze professionele gidsen kunnen afhankelijk van uw wensen een rondleiding geven over de tentoonstelling. Rondleidingen (max. 1 uur) worden aangeboden in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Reserveren minimaal 2 weken voor aanvang, kosten €90,- per groep (max. 15 personen). Het is ook toegestaan dat externe gidsen een rondleiding geven in de tentoonstelling Portrait Gallery of 17th Century (max. 15 personen per groep).
Reserveren via info@hermitage.nl

BUSSEN
Het is mogelijk om kort te stoppen op de Weesperzijde om groepen uit te laten stappen. De groepsentree is aan de achterzijde van het museum aan de Nieuwe Keizersgracht 1. Voor informatie over busparkeerplaatsen in Amsterdam ga naar www.iamsterdam.com De buschauffeur en gids ontvangen een gratis entreeticket.

BOTEN
Voor de Hermitage Amsterdam ligt een openbare steiger waar (rondvaart)bootpassagiers die het museum willen bezoeken afgezet kunnen worden.

OPENBAAR VERVOER
Het museum is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer: Tram 4 (halte Rembrandtplein) en 14 (halte Waterlooplein) Metro 51, 53 en 54 (halte Waterlooplein, uitgang Nieuwe Herengracht)

TOUROPERATORS
Voor speciale tarieven voor touroperators (vanaf 15 personen) kunt u een e-mail sturen naar Nathalie Kooman.

FACTSHEETS
Factsheet Nederlands
Factsheet Engels
Factsheet Duits
Factsheet Frans
Factsheet Spaans 
Factsheet Italiaans
Factsheet Portugees
Factsheet Russisch
Factsheet Chinees
Factsheet Japans