Praktische informatie

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus sluit het Amsterdam Museum zijn deuren voor het publiek tot en met 31 maart 2020.

'Groepsportretten van de 17e eeuw' is een permanente tentoonstelling met collectie van het Amsterdam Museum en Rijksmuseum en is te zien in de Amsterdam Vleugel van Hermitage Amsterdam.

ADRES
Hermitage Amsterdam
Amstel 51
1018 DR Amsterdam

'Groepsportretten van de 17e eeuw' is onderdeel van de samenwerking De Plantage, oase van Amsterdam.

OPENINGSTIJDEN
Open dagelijks van 10 – 17 uur

Op 26 december en 1 januari geopend van 12 – 17 uur
Gesloten op 25 december, 14 januari (werkzaamheden stroomvoorziening) en 27 april (Koningsdag)

TICKETS (INCLUSIEF AUDIOTOUR)
Volwassenen - € 18
Kinderen t/m 11 jaar - Gratis
Museumkaarthouders - € 2,50
BGL VIP kaart - Gratis
I amsterdam City Card - Gratis
Vrienden van de Hermitage - € 18
Stadspas - € 10
Groepen > 15 pers. - € 14

Combinatieticket ‘Hermitage all-in’ biedt toegang tot Groepsportretten van de 17e eeuw, het Outsider Art Museum en de tentoonstelling van Hermitage Amsterdam. De prijs van het combiticket kan variëren. Met Museumkaart is het combinatieticket goedkoper. Deze tickets zijn alleen verkrijgbaar via de ticketshop va de Hermitage Amsterdam.

RONDLEIDINGEN
Op aanvraag voor groepen van max. 15 personen. € 90 per uur. Reserveringen via e-mail

AUDIOTOUR
De audiotour bij de tentoonstelling is inbegrepen in de entreeprijs en beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.
Bij de Nederlandse audiotour is tevens de ‘Hans Aarsman audiotour’ beschikbaar, geschreven en ingesproken door fotograaf en schrijver Hans Aarsman.

ROUTE & BEREIKBAARHEID
Het museum is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer: Tram 4 (halte Rembrandtplein) en 14 (halte Waterlooplein) Metro 51, 53 en 54 (halte Waterlooplein, uitgang Nieuwe Herengracht)
Dichtsbijzijnde parkeergarages  zijn: Nationale Opera & Ballet, Waterlooplein, The Bank en Markenhoven. Kijk voor meer informatie op amsterdam.nl/parkeren

TOEGANKELIJKHEID
De Hermitage is volledig rolstoelvriendelijk en -toegankelijk (inclusief liften, invalidenparkeerplaatsen en invalidentoiletten). Indien u gebruik wilt maken van een van onze rollators, rolstoelen of invalidenparkeerplaatsen, kunt u het beste tijdig van tevoren bellen of te mailen: +31 (0)20 530 87 55 (werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur) of via mail@hermitage.nl.

INFORMATIE
Voor meer informatie over de tentoonstelling 'Groepsportretten van de 17e eeuw' kunt u contact opnemen met het Amsterdam Museum:
+31 (0)20 5231 822
Informatie per e-mail